Skjøte, saldo og kvitteringer

Når før jeg skjøtet?
Så snart kjøpekontrakt er tinglyst utsteder eiendomsregisteret nytt skjøte i kjøpers navn, normalt innen 8 uker. Skjøtet blir sendes Notarius Publicus som bringer det til oppgjørskontoret.

Saksmappe
Når alle kostnader ifm med ditt kjøpsoppdrag er ferdig vil du få din saksmappe med kvitteringer på alle transaksjoner herunder søknader, NIE- nummer, innbetaling av skatter og avgifter mv.

Hvor henter jeg alt?
Dokumentene oppbevares på oppgjørskontoret i Playa del Ingles frem til du personlig kvitterer disse ut. Det anbefales ikke å sende saksmappen m/skjøte per post. Kontakt derfor oppgjørskontoret for avtale eller forespør megler om å bringe dokumentene til meglerkontoret.