Boligkjøperpakken

Like trygt som hjemme
Ikke bekymre deg eller bruk unødvendig tid i forbindelse med kjøpsprosessen. Vi hjelper deg trygt å kjøpe eiendom på Gran Canaria via norsk klientkonto. Boligkjøperpakken er skreddersydd for norske boligkjøpere og inneholder alt du trenger:

• NIE-skattenummer
  • Økonomisk oppstilling på norsk
  • Norsk sikret klientkonto (Nordea)
  • Sletting av heftelser
  • Overskjøting
  • Betaling av skatter og omkostninger
  • Eierskifte (fellekostnader, strøm, vann, internett, o.l.)
  • Oppbevaring av skjøte

Våre tryggende oppgjørstjenester utføres av spesialiserte advokater og regnskapsførere i Norsk Advokathjelp. Som kunde får du også hjelp til opprettelse av testamente og innlevering av pålagt spansk selvangivelse. Dersom du har funnet bolig privat eller hos en annet aktør anbefaler vi at du benytter våre tryggende oppgjørstjenester.