Kjøp fra Norge

Trygt boligkjøp fra Norge
Som kunde hos Norsk Boligformidling får du markedets tryggeste, raskeste og enkleste oppgjørtjenester levert av partene i norskadvokathjelp.no

Oppgjørstjenesten innholder all nødvendig bistand før, under og etter handelen. Med fullmakt gitt til oppgjørskontoret trenger du kun å opprette én fullmakt til oppgjørskontoret, så ordner de resten for deg. Neste gang du ankommer, får du utlevert heftelsesfritt skjøte og nøkler til boligen.

Fullmakt
Oppgjørskontoret sendes deg fullmaktsdokumenter med instrukser for notarialbekreftelse og apostillestempel i Norge. Les mer om fullmakt, apostille og notarialforettninger