Kjøp fra Norge

Norsk Advokathjelp
For at du skal føle deg helt trygg tibyr vi tilstandsgaranti, boligkjøperbeskyttelse og samarbeider med oppgjørsspesialister i norskadvokathjelp.no For deg betyr det at du blir ivaretatt av norsktalende advokat og regnskapsfører.  Som eneste aktør på Gran Canaria tilbyr de oppgjør via norsk sikret klientkonto og kjøp fra Norge.

Slik kjøper du fra Norge
Oppgjørstjenesten innholder all nødvendig bistand før, under og etter handelen. Med fullmakt gitt til vårt samarbeidende oppgjørskontor trenger du kun å opprette én fullmakt, så ordner de resten for deg. Neste gang du ankommer, får du utlevert heftelsesfritt skjøte og nøkler til boligen.

Fullmakten
Oppgjørskontoret sendes deg alle nødvendige fullmaktsdokumenter med instrukser for notarialbekreftelse og apostillestempel i Norge. Les mer om fullmakt, apostille og notarialforettninger