Vedlikehold

Normal slitasje i utleieboliger
Skal du leie ut boligen bør du ta høyde for å vedlikeholde boligen slik at den holder god standard. Slik oppnå du best mulig pris og har fornøyde leietakere som kommer tilbake til din bolig. Det er også viktig at alt som er i boligen fungerer.

Hva skal vedlikeholdes?
Hvor mye boligen din trenger vedlikehold avhenger av hvor mye du leier ut boligen og bruken. For mest mulig problemfri leieforhold anbefaler vi at du satser på norske leietakere, helst over 40 år og pensjonister.

Vedlikeholdes normalt én gang per år:

• Maling av vegger etter "koffertmerker"
  • Justering av dører, hengsler og håndtak
  • Utskifting av håndklær og sengetøy
  • Brekkasje
  • Storrengjøring

Slik unngår du å bruke tid på vedlikehold
Dersom du inngår avtale om utleieadministrasjon med FerieFaktor AS (norsk utleieselskap) tar de seg normalt av ettersyn, formidler og administrerer vedlikeholdstjenester etter behov. Dersom noe uforutsett skulle oppstå står du heller ikke alene. Les mer på www.feriefaktor.no