Det kanariske profesjonsforbundet (ACEGI)

Vi er medlem av meglerorganisasjonen ACEGI
Det er minst like viktig å holde oss oppdatert på lokale lover og regler, utenfor Norge. Norsk Boligformidling er medlem av det kanariske profesjonsforbundet for eiendomsmeglere (ACEGI). Det gir unike fordeler, som vi hver dag deler med våre kunder, slik at boligehandel via oss alltid er trygt og enkelt. Les mer

Vi har flest boliger til salgs
For å gjøre boligjakten din enklere samarbeider vi med 55 godkjente meglerhus via vårt profesjonsmedlemskap i ACEGI. For deg som boligkjøper betyr det betydelig flere boliger å velg mellom, samkjørte visninger og en trygg handel via Norsk Boligformidling, uansett hvor du finner boligen. Du slipper å forholde deg til mange meglere og du bruker mindre tid på kjøpsprosessen.

Eksempel på samarbeidende ACEGI-medlemmer:

• Norsk Boligformidling
  • Cardenas
  • Century 21
  • Remax
  • HZ Principal Inmobiliaria