Uten finansiell risiko

Eiendomskjøp uten finansiell risiko
For at du skal føle deg helt trygg i utlandet samarbeider vi med partnene i oppgjørsspesialisten Norsk Advokathjelp. For deg betyr det at du blir ivaretatt av norsktalende advokat, regnskapsfører og statsautorisert notar. Du får hjelp til alt praktisk og kjøper heftelsesfri eiendom.

Som eneste eiendomsmegler på Gran Canaria tilbyr vi pengetransaksjoner via norsk sikret klientkonto (Nordea ) hos:

ADVOKATFIRMA DREVLAND & GRAPE DA
Besøks- og postadresse: Øvre Slottsgate 18-20, 0157 Oslo - Norge
Tlf: (+47) 22 97 97 80 Faks: (+47) 22 97 97 81
E-post: drevland@drevland-grape.no

Samarbeidende advokat Ole Petter Drevland trygger klientmidler via euro-konto i Nordea direkte til Notarius Publicus. Megler eller andre parter i handelen har således ikke tilgang på klientmilder.

For mer informasjon se www.norskadvokathjelp.no