Uetisk salgsstrategi

Stor konkurranse
Konkurranse er bra for kunder og er med å gjøre eiendomsbransjen bedre. De store aktørene er aktive pådrivere og blir stadig mer profesjonelle, sammen har vi bidratt til svært positiv utvikling siste 5 år med klare målsetninger for årene som kommer.

Taperne i bransjen
Et fortsatt vedvarende problem er at noen få aktører velger å omtale sine konkurrenter negativt og skremme boligkjøpere for selv å sikre seg kundeforholdet. De som bedriver stor grad av slike uetiske salgsstrategier har selv ikke relevant autorisasjon, profesjonsmedlemskap eller utdannelse i faget. Disse klarer ikke å følge med i bransjeutviklingen og taper stadig markedsandeler til de mer profesjonelle.

Vi håper at du som boligkjøper tar avstand fra uetiske salgsstrategier og dermed hjelper oss å gjøre bransjen enda bedre!

Vår målsetning
Norsk Boligformidling arbeider for å være den foretrukkende eiendomsmegleren ved å tilby det beste utvalget av eiendommer, praktiske meglertjenester, brukervennlige nettsider, samarbeid, optimal trygghet og seriøsitet i alle ledd. Dette innbærer for oss å ikke være uetiske hverken ovenfor kunder eller konkurrenter.