Norsk autorisert megler

Finanstilsynet
Få meglere på Gran Canaria er autorisert av Finanstilsynet. Norsk Boligformidlings daglig leder oppfyller Finanstilsynets krav for å være ansvarlig megler i eiendomsmeglingsforetak og kan benytte tittlen Megler. Vis daglig leders konsesjon fra Finanstilsynet.

Norges Eiendomsmeglerforbund
Medlemmer er underlagt Norges Eiendomsmeglerforbunds strenge krav til etikk, god meglerskikk og faglig kunnskap. Norsk Boligformidlings daglig leder er medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund og har rett til å bruke tittelen Megler MNEF. Vis daglig leders NEF-medlemskap

I samarbeid med Norsk advokathjelp
Velg en eiendomsoverdragelse uten finansiell risiko. For at du skal føle deg helt trygg samarbeider vi med oppgjørsspesialister i norskadvokathjelp.no For deg betyr det at du blir ivaretatt av norsktalende advokat og regnskapsfører. Du får hjelp til alt praktisk og heftelsesfri eiendom. Som eneste aktør på Gran Canaria tilbyr vi oppgjør via norsk sikret klientkonto og kjøp fra Norge.