Funnet samme bolig hos flere meglerhus?

Du trenger kun én megler
Er du forvirret over at flere meglere annonserer samme bolig? Er du usikker på hvem du kan stole du på? Syntes du det er upraktisk med mange megleravtaler? Da kan du velge å forholde deg til én av våre meglere for alle boliger du finner. Vi koordinerer visningene og gir deg gode råd som sikrer dine interesser. Vi megler over 90 % av ferieboligene i sør, også eiendommer du finner hos andre aktører, uten å fordyre salgsprisen.

Allerede funnet bolig et annet sted?
Kontakt oss først. Du kan sansynligvis kjøpe boligen trygt via oss, selv om aktøren ikke er ACEGI-medlem. Vi kan eiendomsmarkedet og bistår deg med riktig budstrategi, og hvis mulig, å sikre deg boligen under prisantydning! Send oss derfor linker til aktuelle boliger du har funnet andre steder og få svar innen 24t!

Les hvorfor du ikke bør signere "visningsavtaler"