Benytt én megler på alle boliger i markedet

Funnet bolig et annet sted?
Kontakt oss først. Du kan sansynligvis kjøpe boligen trygt via oss, selv om aktøren ikke er ACEGI-medlem. Vi kan eiendomsmarkedet og bistår deg med riktig budstrategi, og hvis mulig, å sikre deg boligen under prisantydning! Send oss derfor linker til aktuelle boliger du har funnet andre steder og få svar innen 24t.

Vi har flest boliger til salgs
Vi samarbeider med 55 meglerhus via vårt profesjonsmedlemskap i ACEGI. For deg som boligkjøper betyr det betydelig flere boliger å velg mellom, samkjørte visninger og en trygg handel via Norsk Boligformidling, uansett hvor du finner boligen. Noen samarbeidende ACEGI-medlemmer:

• Norsk Boligformidling
  • Inmobiliaria Cardenas
  • Century 21
  • Remax
  • HZ Principal Inmobiliaria