Norsk bistandsadvokat

Norsk bisandsadvokats funksjon
Representant for kjøper for å motta klientmidler på norsk sikret klientkonto og trygge pengetransaksjoner til Gran Canaria. Strenge krav til oppgjørsrutiner sikrer at verken megler eller selger får tilgang til klientmidler uten kjøpers samtykke.

1. trygge pengetransaksjoner
  2. samarbeid med Notarius Publicus

Norsk klientkonto
Advokatfirmaet Advokatfirmaet Drevland & Grape DA den eneste aktøren som tilbyr oppgjør via norsk sikret klientkonto. I samarbeid med Notarius Publicus sørger de for at pengene dine står trygt frem til heftelser er slettet og eiendommen overskjøtes i ditt navn.

Opplysninger om klientkonto
Mottaker: Advokatfirmaet Drevland & Grape DA
Besøks- og postadresse: Øvre Slottsgate 18-20, 0157 Oslo - Norge
Bank: Nordea Bank ASA
Euro-konto: 6079.04.47479
IBAN: NO0760790447479
BIC/SWIFT NDEANOKK

Beløp til denne kontoen må overføres i EURO.

Les mer på norskadvokathjelp.no