Med Og Uten Norsk Eiendomsmegling

Velg riktig megler
Det skal være trygt å kjøpe feriebolig på Gran Canaria. Spør deg selv, ville jeg brukt ikke-autorisert eiendomsmegler uten 100% sikkerhet for pengene mine i Norge? Hvis svaret er nei, finnes det grunn for å gjøre dette i utlandet med dårligere rettsvern? Derfor anbefaler vi i Norsk Boligformidling ansvarlig megler med tillatelse fra Finanstilsynet. Norsk Eiendomsmegling har aldri hatt tvister eller rettsaker og hjelper deg med en trygg og enkel bolighandel. Se hvem som kan benytte tittelen Megler

Vi er ikke selgers megler
Vi er ikke som andre meglere. Vår organisasjon er delt opp slik at din megler ikke har relasjoner til selger. Så, når du henvender deg til oss, arbeider våre meglere for deg og dine interesser. Vi bistår deg med gode råd, budstrategi og unngår fordyrende budrunder. Noen vil nok derfor heller påstå at vi er "kjøpers megler". Selv mener vi at kjøper er den sårbare parten i utlandet og derfor fortjener mer omsorg. Vi tør å si det, og står for det vi sier.

Du trenger kun én megler
Er du forvirret over at flere meglere annonserer samme bolig? Er du usikker på hvem du kan stole du på? Syntes du det er upraktisk med mange meglere? Da kan du velge å forholde deg til én av våre meglere, på alle boliger du finner. Vi koordinerer visningene for deg og gir deg gode råd som sikrer dine interesser. Vi megler over 90 % av ferieboligene i sør, også eiendommer du finner hos andre aktører. Det beste er at det ikke blir dyrere for deg som kjøper.