Er tiden inne for å kjøpe?

TILGANG PÅ ATTRAKTIVE BOLIGER
Attraktive og rimelige eiendommer blir først solgt. Vi ser at mindre leiligheter i nedre prisklasse, f.eks. i Puerto Rico begynner å bli "utsolgt" grunnet raskere omløpshastighet. For boliger i denne prisklassen betyr det normalisering av boligprisene. For boliger i mellom- og øvre prisklasse er det mange å velge i og man kan fortsatt gjøre lønnsomme boligkjøp.

MEGLERS ANBEFALING
Vi anbefaler de som vurderer å kjøpe eiendom å gjøre det nå, før tilgangen på attraktive boliger blir enda mindre, og markedet på nytt presser boligprisene oppover. Dersom man kommer over et godt kjøp og handler når eurokursen ikke er på topp, vil man komme godt ut av det.

SPØR OSS OM GRATIS RÅDGIVING
Skal man vurdere prisutviklingen i et utvalgt område, kreves både lokalkunnskap og markedsanalyser. Spør derfor våre lokale eiendomsmeglere.