Hvem gjør hva?

Partene
Eiendomshandel via meglerforetak har minst tre parter. Dersom megler ikke selv utfører selve oppgjøret er det fire parter samt Notar som uhildet kontoller dokumenter og sletter heftelser. Missforsatåelser omkring ansvar beror ofte på mangel på informasjon eller uoversiktlighet om hvem som er involvert i de ulike fasene

Vi gir god oversikt
Dersom du benytter Norsk Boligformidling er ansvarsrollene før, under og etter handelen tydelig beskrevet i reservasjonsavtalen.

• Kjøper
  • Selger
  • Megler
  • Regnskapsfører/advokat
  • Notarius Publicus

Oversikten viser ansvarsrollene ved eiendomshandel via Norsk Boligformidling: