Vinn over andre interessenter

Vi gjør det enkelt for deg
Motta gratis varsel via e-post når aktuelle boliger kommer på markedet. At du får kjennskap til disse boligene kan være avgjørende for å sikre deg boligen du venter på. Du bruker noen få sekunder på å bestille varsling, og like raskt og enkelt er det å avbestille.

Uforpliktende online budgiving
Finner du drømmeboligen, så legg inn bud! Vi tilbyr uforpliktende online bud på alle boliger, så du kan sikre deg boligen du har ventet på.

Vi holder av boligen til deg
Vi holder av boligen til du har vært på visning, såfremt du kan komme på kort varsel. En langhelg holder til både visning og signering av nødvendige dokumenter, resten ordner vi for deg. Dersom boligen ikke faller i smak etter visning, står du fritt til å trekke budet.