Stadig flere nordmenn – hva skjer med ferieboliger?

Kunnskapsartikkel
Boligpulsen er en artikkelserie om eiendom på Gran Canaria som skrives for nettavisen Canariajournalen.no av eiendomseksperter fra Norsk Boligformidling.

Innledning
Hvert år velger stadig flere nordmenn å kjøpe feriebolig på Gran Canaria. Mye av grunnen til at Gran Canaria fortsatt er vinneren fremfor andre land som Hellas og Tyrkia, er at du kan bruke ferieboligen hele året på grunn av stabilt og varmt klima, både sommer og vinter.

Klikk her for å lese hele artikkelen!