Tilstandsbekreftelse (ved kjøp usett)

Kjøp trygt usett
Unikt på Gran Canaria tilbyr Norsk Boligformidling trygt kjøp fra Norge med tilstandsbekreftelse fra megler. Dette er et juridisk bindende dokument rettet mot vårt meglerhus og bidrar til bedre trygghet ved kjøp av bruktbolig, utover kjøpers normale undersøkelsesplikt. Dersom rapporten ikke er korrekt kan meglerhuset holdes ansvarlig for manglende opplysninger som megler var kjent med.

Kvalifisert personell
I praksis befares boligen nøye, gjerne med kvalifisert håndtverker som sammen med megler utarbeider rapport med bilder som sendes kjøper ifm reservasjon.  Tilstandsgaranti tilbys kun ved kjøp usett fra Norge.

Styrk din klagerett
Kjøper får samtidig tilbud om boligkjøperbeskyttelse som er kjøpers motvekt til selgers manglende opplysninger og styrker vesentlig kjøpers klagerett ved skjulte feil og mangler. 8 av 10 boligkjøpere velger Boligkjøperbeskyttelse.